N-VA zorgt voor informatie over werken aan Hundelgemsesteenweg

Op 28 maart 2014, over deze onderwerpen: Mobiliteit en openbare werken

In de gemeenteraad van januari vroeg Mieke De Vriese meer duidelijkheid over de geplande werken aan de Hundelgemsesteenweg. Het schepencollege moest toen toegeven dat de communicatie met het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) niet echt vlot verliep en dat ze niet meteen op de hoogte waren van de plannen. Er volgde toen de belofte tot overleg en meer informatie.

‘Maar twee maanden later, zitten we nog steeds op onze honger’, zegt Mieke. ‘Nochtans was er op 12 maart 2014 een overleg met AWV.’ Ze vroeg daarom opnieuw een stand van zaken.

Het schepencollege meldde dat er goede afspraken zijn gemaakt. De werken tussen de Motsenstraat en de Astridlaan, voorzien voor eind dit jaar, worden uitgesteld. Op die manier de Hundelgemsesteenweg als omleiding worden gebruikt voor werken aan de Gaversesteenweg. De werken aan de Hundelgemsesteenweg zullen beginnen na de werken aan de Gaversesteenweg. Er zullen wel een aantal structurele voorbereidende werken gebeuren, maar deze zullen niet veel hinder veroorzaken.

Heel nuttige informatie. Het is alleen jammer dat de oppositie die informatievoorziening moet verzekeren…

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is