N-VA steekt pendelende en werkende mens hart onder de riem op Valentijn

Op 9 februari 2012

Naar jaarlijkse traditie zal de N-VA ook dit jaar de pendelende mens op een praline trakteren in treinstations over heel Vlaanderen. De N-VA ijvert daarmee voor meer stiptheid bij de treinen en voor een betere balans tussen leven en werken.

Ook N-VA Merelbeke neemt deel aan de actie. Op 14 februari vind je ons vanaf 6.30 uur aan het station van Merelbeke waar we de reizigers een praline aanbieden. Specifiek in Merelbeke willen we ook aandacht blijven vragen voor de stiefmoederlijke behandeling van ons treinstation. Ondanks een resem klachten blijven het tweede, derde en vierde spoor ontoegankelijk voor andersvaliden en moeders met buggy’s. Ondanks hevig verzet blijft Infrabel ook bij de plannen om de loketten in ons station te sluiten. N-VA Merelbeke vindt dat niet kunnen. Ons station is een erg belangrijk transitstation tussen Gent, Aalst en Brussel en verdient voorzieningen op maat van de reizigers. Daar zullen wij ons voor blijven inzetten!

’s Avonds zullen we vanaf 17 uur bovendien ook pralines uitdelen aan verschillende winkels. Je vindt ons onder meer in het centrum van Merelbeke. We willen er de werkende mensen die inderhaast nog voor de sluiting van de winkel het eten voor die avond moeten gaan kopen een hart onder de riem steken.

De pers is van harte welkom op al deze acties.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is