Een gelukkig 2012!

Op 4 januari 2012

Beste Merelbekenaar,

In naam van het Merelbeeks N-VA bestuur wens ik u een gelukkig 2012, voorspoed en gezondheid voor uzelf en allen die u dierbaar zijn.

De plaatselijke N-VA kan terugblikken op een vruchtbaar 2011. In februari trad een nieuw en drastisch verjongd bestuur aan. Talrijk waren de geslaagde initiatieven: het druk bijgewoond familiefeest, de gezellige busreis naar de viering 10 jaar N-VA te Bokrijk, de boeiende voordracht door minister Muyters, de ontspannende wandeling in het Liedermeerspark en de enquête “Iedereen Burgemeester” waarin de Merelbeekse inwoners hun visie op het beleid konden geven.

Het voorbije jaar werd ook de website van N-VA Merelbeke in een nieuw kleedje gestoken en ook op Facebook vindt u voortaan uitgebreid informatie over de plaatselijke partijwerking.

In 2011 gingen de voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2012 van start. Rik De Vis werd aangeduid als lijsttrekker, in diverse werkgroepen worden de krachtlijnen van het N-VA verkiezingsprogramma vastgelegd en de zoektocht naar gemotiveerde kandidaten werd gestart.

De gemeenteraadsverkiezingen zijn natuurlijk dé uitdaging voor 2012. De Merelbeekse N-VA trekt met een eigen lijst naar deze verkiezingen. De N-VA  zal zich bij de kiezer aandienen met een mix van ervaren beleidsmensen en nieuwe, talentvolle kandidaten en is vastbesloten om ook in de toekomst een belangrijke factor in de gemeentelijke, politieke besluitvorming te vormen.

Wij hopen op uw steun te mogen rekenen om deze verkiezingscampagne te laten uitgroeien tot een denderend succes. Heeft u vragen, ideeën of suggesties aarzel dan niet ons te contacteren.

Met vriendelijke groeten,

Ivan Eeckhout
Voorzitter N-VA Merelbeke

 

 

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is