Geslaagde nieuwjaarsreceptie N-VA Merelbeke

Op 26 januari 2020

Op zondag 26 januari 2020 verwelkomde N-VA Merelbeke leden en sympathisanten op haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Voorzitter Els Sys onderstreepte in haar welkomspeech de rol van de N-VA als oppositiepartij. N-VA Merelbeke is kritisch als het de aanwending van de belastinggelden betreft. Daarnaast formuleert de N-VA positieve voorstellen om het leven in onze gemeente mooier en beter te maken.

Gastspreker was Vlaams Parlementslid en onderwijsspecialist Koen Daniëls. In een gedreven speech benadrukte hij dat er meer aandacht moest besteed worden aan de talenten van elke leerling. Zowel abstracte denkers als praktische doeners moeten uitgedaagd worden op hun niveau.

Tenslotte stond hij stil bij de regeringsvorming en het confederalisme als oplossing om uit de politieke impasse te geraken. Door confederalisme kan elk gewest zijn eigen problemen aanpakken met zijn eigen oplossingen en zijn eigen centen. En kunnen Vlaanderen en Wallonië beslissen over hoe ze samenwerken, opdat ze daar beiden beter van worden.

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is