De kandidaten voor het kanton Merelbeke

Op 21 april 2019

Zaterdagnamiddag 20 april 2019 trokken de Merelbeekse N-VA-bestuursleden op pad om affiches voor de komende parlementsverkiezingen op de gemeenteborden te plakken. Naast de lijsttrekkers voor Oost-Vlaanderen en Europa (Anneleen van Bossuyt voor de Kamer, Matthias Diependaele voor het Vlaams Parlement en Geert Bourgeois voor het Europees Parlement) prijken op deze borden ook de foto’s van de 4 kandidaten van het kanton Merelbeke.

Op de 6de plaats voor het Vlaams Parlement vinden we Andries Gryffoy uit Melle. Andries is Industrieel Ingenieur, uittredend parlementslid en de energiespecialist van de N-VA.
Caroline Croo, eveneens uit Melle, staat op de 2de opvolgersplaats voor de Kamer. Caroline is tandarts en gewezen Vlaams Parlementslid.
Ankie D’Hollander staat 4de opvolger voor het Vlaamse Parlement. Ankie is Professionele Bachelor in de Orthopedagogie en Master in Bestuurskunde en Publiek Management. Zij is politiek medewerkster van Vlaamse Parlementslid Sabine Vermeulen en gemeenteraadslid in Gavere.
Op de 15de opvolgersplaats voor het Vlaams Parlement staat Simon Lejeune uit Oosterzele. Simon studeerde journalistiek en is stafmedewerker Sociale Media voor de N-VA.

De komende weken laten wij u nader kennis maken met deze lokale kandidaten.

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is