N-VA niet te stuiten

Op 25 juni 2010

2009 was voor de N-VA, zowel op nationaal als plaatselijk vlak, een heel succesrijk jaar. De regionale verkiezingen van juni 2009 waren voor onze partij een voltreffer van formaat. De N-VA was de grote winnaar van deze verkiezingen en zag zijn vertegenwoordiging in het Vlaams halfrond stijgen van 6 naar 16 parlementsleden. De N-VA maakt bovendien opnieuw deel uit van de Vlaamse regering.

Ook in 2010 zet de N-VA zijn opmars verder. In de laatste opiniepeiling van "La Libre Belgique" eindigt de N-VA in Vlaanderen met 17,9% van de stemmen op de tweede plaats. Bovendien is N-VA voorzitter Bart De Wever de populairste Vlaamse politicus.

In Merelbeke werd in september 2009 een plaatselijke N-VA afdeling boven de doopvont gehouden. Hiermee knopen we aan met een rijke, Vlaamsnationale traditie in onze gemeente. De voorganger van de N-VA, de Volksunie, haalde vroeger al meer dan 20% van de stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen. Het hoeft geen betoog dat er in Merelbeke een vruchtbare voedingsbodem aanwezig is voor het uitbouwen van een succesvolle N-VA afdeling.

Informatie en ledenwerving zijn prioriteit

De voorbije maanden heeft het gemeentelijke N-VA bestuur de plaatselijke werking verder uitgebouwd. We bliezen het plaatselijke partijblad nieuw leven in en zetten een eigen website op. Zo willen we de Merelbekenaar uitgebreid informeren over de visie van de N-VA omtrent de gemeentelijke beleidsopties. Op 13 maart 2010 organiseerde N-VA Merelbeke een succesrijk eetfestijn voor haar leden en sympathisanten. Noteer ook alvast 1 oktober 2010 in jullie agenda, dan geeft Bruno De Wever in de Florakring een voordracht met als titel "Wat leert de geschiedenis over de toekomst van België?".

In 2010 zal de N-VA speciaal werk maken van de ledenwerving. Wij zullen ons de komende maanden rechtstreeks richten tot alle Vlaamsvoelende Merelbekenaren. Het N-VA bestuur doet een oproep aan alle Vlaamsgezinde burgers van onze gemeente om onze werking te ondersteunen door lid te worden van onze partij en door te participeren in onze activiteiten.

 

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is